Frans en Gré Fuerteventura Apartments 

Procedure, About us & Contact

Procedure na reservering
  • U ontvangt eerst een ontvangstbevestiging van uw reserveringsaanvraag. 
  • Vervolgens ontvangt u de reserveringsbevestiging. De door u aangegeven verblijfsdata worden vastgezet . 
  • U krijgt u hierop volgend een huurcontract toegezonden, per e-mail, deze kunt u dan onderteken, in-scannen en per e-mail aan ons retourneren.
  • Ongeveer 3 weken voor vertrek ontvangt u van ons een factuur en een Informatiepakket.
Een voorbeeld huurcontract kunt u onderaan de pagina downloaden.  Met het ondertekenen van een huurcontract zijn onze en uw rechten en plichten vastgelegd. 
Check-In en Check-Uit tijden
U kunt inchecken tussen 13:00 en 19:00 uur.
Op de dag van vertrek moet u het appartement, bungalow of woning uiterlijk om 10.00 uur hebben verlaten.
Luchthaven transfer
U kunt via ons een luchthaventransfer bestellen. We geven de informatie door aan onze gastvrouw ter plaatse. U spreekt met haar tijdstippen af voor het ophalen dan wel afzetten op de luchthaven. U regelt zelf de betaling met uw gastvrouw. In het opmerkingenveld kunt u een luchthaventransfer bestellen van het aanvraagformulier voor reserveringen
Verblijf tijdens Covid-19 pandemie

LET OP:  U dient tijdens de Covid-19 crisis een bewijs te kunnen overhandigen dat u op Covid-19 bent getest. (PCR)

De testuitslag moet negatief zijn om accommodaties te kunnen betreden. Deze testuitslag mag niet ouder dan 72 uur zijn. Het betreft hier een speciaal regelement op de Canarische Eilanden welke op professionele als wel voor particuliere verblijven van toepassing is. Een zelf ingevulde gezondheidsverklaring is niet voldoende om toegelaten te worden ook het SPTH formulier is niet voldoende. Indien u geen testbewijs kunt overleggen waarmee u laat zien dat u geen Covid-19 heeft, krijgt u nergens toegang tot accommodaties voor overnachtingen.

Klik hier voor een het snel aanvragen van een PCR-test, ook bij jou in de buurt

Reserveringen tijdens de Covid-19 crisis kun je altijd gratis annuleren of verplaatsen naar een later tijdstip.
Annuleringen onder normale omstandigheden.
Elke annulering moet schriftelijk of per e-mail worden gemeld.
Afhankelijk van de annuleringsdatum door de huurder brengen wij de volgende bedragen in rekening:
  • Annulering meer dan 3 maanden voor aanvang van de huurperiode: 10 euro.
  • Annulering tussen 3 maanden en 7 dagen voor aanvang van de huurperiode: 75 euro.
  • Annulering minder dan 7 dagen voor aanvang van de huurperiode: 50% van de huursom.
Indien de huurder de vakantiewoning niet gebruikt of voor het einde van de huurperiode verlaat, wordt geen restitutie verleend.
Op last van de Spaanse autoriteiten zijn wij verplicht om bij het In-checken uw gegevens te registreren.
Hiervoor heeft u geldige ID-kaart of geldig Paspoort nodig.
About Us
 
Hallo wij zijn Frans & Gré
Toen wij ons eerste appartement in Fuerteventura kochten hadden wij maar een doel:" Wij wilden een plekje op 3200 km van Nederland waar wij ons thuis konden voelen. "Dat is voor ons gelukt" althans dat vinden wij. :o) Tot op heden kunnen wij nog maar mondjesmaat genieten van ons appartement. Daarom besloten wij het te verhuren. Het verhuren van het appartement is inmiddels een hobby van ons geworden en wij hebben besloten om nog een appartement erbij te kopen om nog meer mensen een fijne vakantie te kunnen bezorgen. Wij vinden het heel belangrijk dat mensen zich in onze appartementen thuis voelen. Wij beseffen, zoveel mensen zoveel smaken maar voor ons staat voorop dat jij je vakantie hebt verdiend en je zorgeloos moet kunnen bewegen in onze stekjes in de Atlantische oceaan. Zolang wij nog niet gepensioneerd zijn of kunnen rentenieren, zullen wij ons blijven inzetten om anderen zich, op Fuerteventura, ook thuis te laten voelen. Door het plezier dat wij aan het verhuren van onze appartementen beleven, hebben wij inmiddels ook van andere eigenaren het verzoek gekregen om te bemiddelen bij de verhuur van hun appartement. 
Wij blijven echter privé verhuren en zijn geenszins van plan om onze hobby tot een commercieel geheel te maken.
 
Lokale medewerkers
Wij werken met een lokale host en lokaal aanwezige medewerkers. Uiteraard kunnen wij niet altijd ter plaatse zijn als jullie in onze appartementen vakantie gaan vieren. Daarom maken wij ook gebruik van een lokale host die o.a. de sleutels zal overhandigen. Ook de eindschoonmaak zal worden gedaan door mensen die in de buurt wonen.

Contact

Frans en Gré
de Teuge 35
7205 GB Zutphen
Tel: +31 61 41 53 517
E-mail: frans.en.greta@gmail.com