Zon Zee Natuur Relax

Welkom op onze website voor het huren en verhuren van particuliere appartementen op Fuerteventura.  
 Wij, Frans en Gré, zijn geen commercieel bedrijf echter willen wij onze liefde voor dit eiland graag met jou delen door het aanbieden van enkele appartementen van particuliere huizenbezitters op Fuerteventura.  Wij bieden voornamelijk accommodatie aan in de omgeving van Caleta de Fuste. Dit resort is gelegen in het centrale oostelijke deel van het eiland en is daarom een ​​ideaal vertrekpunt om Fuerteventura te ontdekken en de prachtige stranden te bezoeken. Heb jij zelf een appartement of woning en wil je ook verhuren kijk dan op "Verhuren" dan kun je bij ons pootjebaden op de verhuurmarkt.
Fuerteventura en het Eilandgevoel
Tenerife en Gran Canaria zijn eilanden waar veel toeristen te vinden zijn. Je hebt niet het gevoel dat je je op een eiland bij de Afrikaanse kunst bevindt, want er zijn veel internationale toeristen om je heen. Op de een of andere manier hebben Lanzarote en Fuerteventura dit eilandgevoel nog wel. Het lijken wel de waddeneilanden. Een ieder die deze eilanden een beetje kent, kent dit gevoel. De temperaturen verschillen natuurlijk  :o)
Bron: Ontdek Spanje 
Fuerteventura als reisbestemming
Fuerteventura is na Tenerife het 2de grootste eiland van de Canarische Eilanden en wordt terecht het Hawaï van Europa genoemd. Fuerteventura biedt op 100 kilometer van de Westelijke Sahara een boeiende mix van cultuur, natuur. Met minimaal van 11 maanden zonneschijn en een beperkt aantal commerciële badplaatsen, welke zijn verbonden door grote oppervlakken natuurgebied en pittoreske dorpjes, is er een gevoel van rust en ruimte. Aan de oostzijde van Fuerteventura, waar de zee rustig is, zijn er ontelbare baaien met gevarieerde stranden. Aan de westkust zijn soms meters hoge golven en prachtige rotspartijen waarbij de oceaan de wind en de stromingen vrij spel hebben. Ook hier zijn veel prachtige stranden en kleine baaien te vinden. Het vulkanische droge binnenland van Fuerteventura heeft zowel geërodeerde bergtoppen als oases in de dalen met ook daar kleine schilderachtige en slaperige dorpjes.  
Puerto de la Cruz
Wij trekken de aandacht door eenvoudig te blijven